torsdag 17. mai 2012

Utstyr - Kroker

Har opplevd mang en gang når man har kjøpt nye pilker og sluker at krokene rett og slett er for dårlige. Av prinsipp så bytter jeg kroker og splitt ringer med en gang, etter å ha prøvd diverse merker falt valget til slutt på Owner Hooks. Bredt utvalg av utstyr og kroker som virkelig sitter gjorde valget lett. 


Owner kroker er uten tvil blantde beste krokene som er laget, ja kanskje de aller beste? Stålkvaliteten er av ypperste klasse, og både styrken og skarpheten er uovertruffen. Krokene er laget temmelig kompromissløst for maksimal styrke og inntrengningsevne. En spesiell detalj med Owners Sting treblekroker er en spesiell sveising der de tre krokene er forent gjennom en såkalt Power Weld, der materialet er det samme som brukes på stridsvogner! Owners Stinger treblekroker er balansert på en annen måte enn konkurrerende kroker (ST-Balance), noe som gjør at wobbler og sluk alltid vil gå perfekt i vannet uten å la seg påvirke av krokene. Krokspissene vil dessuten hele tiden være i optimal posisjon, noe som gir høyere krokingsprosent. 



Bildene viser hvorfor Owner krok er i en klasse for seg! De unike krok- spissene, Cutting Point, består av en sylskarp krokspiss som går over i et treegget knivblad! Kroken tar fort tak og skjærer dypere og raskere inn enn kroker med tradisjonell spiss. Kroken er selvsagt sterk uten at dette har gått ut over vekten! Er du lei av å miste fisk under kjøring bør du der- for prøve Owner kroker


Owners Stinger treblekroker er balansert på en annen måte enn konkur- rerende kroker, noe som gjør at wobbler og sluk alltid vil gå perfekt i vannet uten å la seg påvirke av krokene. Krokspissene vil dessuten hele tiden være i optimal posisjon, noe som gir høyere krokingsprosent. 



En spesiell detalj med Owners Stinger treblekroker er en spesiell sveising der de tre krokene er forent gjennom en såkalt Power Weld, der sveisematerialet er det samme som brukes på stridsvogner! 


De har også noen smarte plasthetter for å tre over krokene, så slipper man å sette krokene fast i klær, bilseter o.l.

De har noen smarte hurtiglås kalt Corkscrew swivel som jeg skal komme tilbake til.



Et lite utvalg av kroker jeg bruker.

Hjemmeside: OWNER

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar